Oscar

Ofrece servicios remotos. Sede en Cataluña, Badalona
Perfil Básico

Oscar

Soc instructor de Krav maga d´una federació internacional i a part de les classes regulars faig sessions particulars a domicili per a qualsevol persona independentment de la seva edat o condició fisica , tant si es home o dona ja que els entrenaments s´adapten segons cada persona.
El Krav maga esta pensat per entrenar el cos, la força física , la resistència i practicar tècniques de defensa personal.
Es poden fer sessions en diferents escenaris com podria ser la platja, vehíclles etc per buscar la maxima realitat possible.
Es realitzen exercicis de mobilitat com treballs de cops, esquives i desplaçaments,Assimilació de tècniques de defensa personal per a tot tipus d´agressions i situacions, davant qualsevol tipus d´arma, execució sota estímuls, en situació d´estres i davant mes d´un agressor.
El Krav maga te les variacions i entrenaments especifícs com civil, infantil , femení i policial.

Disponibilitat horaria
Información validada
emailCorreo electrónico

Preguntas y respuestas

¿Qué formación y experiencia tienes que estén relacionadas con tu trabajo?
Instructor de Krav maga de una federació reconeguda, instructor de defensa policial a mes d haver practicat diferents arts marcials com hapkido y taekwondo i diferents cursos de defnsa policial i defensa personal per a dones
Para proporcionarte la mejor y más rápida experiencia posible, este sitio web guarda las cookiesAceptar